Μάθετε για εμάς

Η Blossom Interactive Multimedia δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων μέσω εξειδικευμένου λογισμικού, με ιδιαίτερη έμφαση στις λύσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Το πλούσιο εργασιακό υπόβαθρο των στελεχών της Blossom στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής, με τομείς συνεργασίας εταιρείες παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης, διαχείρισης απαιτήσεων και νομικών εργασιών αλλά και τηλεπικοινωνιών, εντός και εκτός Ελλάδας, έχει διαμορφώσει την πολύπλευρη δυναμική της Blossom η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε επιχειρηματική ιδέα και απαίτηση.

Η βασική επιδίωξη και στόχος της Blossom είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας και οι συνεχείς αναζητήσεις νέων λύσεων και ιδεών, με σκοπό την βέλτιστη παραγωγικότητα των πελατών μας και την αξιοποίηση των ολοκληρωμένων λύσεων μας.

Κάποια χαρακτηριστικά μας


το σύνθετο γίνεται απλό, το απλό ευέλικτο και φιλικό

Σας γνωρίζουμε και μοιραζόμαστε τις ανάγκες σας. Μας μαθαίνετε και μας εμπιστεύεστε. Αναπτύσσουμε μαζί μια επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης.

Σχεδιάζουμε λύσεις που εφαρμόζουν στις ανάγκες σας και σας προτείνουμε νέες πρωτοποριακές ιδέες για την επίτευξη των στόχων σας.


ανάπτυξη εξειδικευμένων συστημάτων

Με γνώμονα την βέλτιστή αποδοτικότητα και επεκτασιμότητα των λύσεων μας, αναζητούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα προϊόντας μας αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τεχνολογίες αιχμής, διατηρώντας τα σε απλό και φιλικό επίπεδο.


εταιρική ακεραιότητα και υπευθυνότητα

Σεβασμός, εμπιστοσύνη και φιλική συμπεριφορά προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, είναι οι βασικές παράμετροι στις οποίες στοχεύουμε.

Είναι ευτυχία να βλέπεις τους πελάτες σου να ερωτεύονται το προϊόν σου, όχι για την εμφάνισή του, αλλά για τα αποτελέσματά του.