ΛύσειςΜε χαρά σας παρουσιάζουμε


Legal Affairs

Σύστημα διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων, με εξειδίκευση στην διαχείριση οικονομικών απαιτήσεων, τηλεφωνικών και νομικών ενεργειών.Διαχειριστείτε με επιτυχία τα χαρτοφυλάκια σας και των πελατών σας.


Real Estate Investigations

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Έρευνας Ακίνητης Περιουσίας. Ενδυναμώστε το δίκτυο σας χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη λύση για εσάς και τους συνεργάτες σας.


Overlook

Σύστημα συλλογής, διαχείρισης και αξιολόγησης πληροφοριών. Μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση για να εμπλουτίσετε τα στοιχεία του πελατολογίου σας εύκολα και με ποιότητα.


Legal Affairs


Τι είναι το Legal Affairs

Το Legal Affairs είναι ένα σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, με εξειδίκευση στην διαχείριση οικονομικών απαιτήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Legal Affairs απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εταιρείες διαχείρισης χαρτοφυλάκιων οικονομικών απαιτήσεων, δικηγορικές εταιρείες, δικηγορικά γραφεία και γραφεία δικαστικών επιμελητών, χωρίς να περιορίζεται η χρήση του μόνο σε αυτά.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το Legal Affairs είναι Web-based εφαρμογή και έχει υλοποιηθεί με τις πλέον ευέλικτες τεχνολογίες οι οποίες αναδεικνύουν το σχεδιασμό του, σε χειριστικό επίπεδο εμπειρίας και σε δυνατότητα επεκτασιμότητας και επικοινωνίας με τραπεζικά συστήματα, συστήματα διαχείρισης χαρτοφυλακίων αλλά και πλατφόρμες τηλεπικοινωνίας.

Το responsive περιβάλλον εργασίας του συστήματος, δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας από όλους τους browsers αλλά και από smart phones και tablets, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στην εμφάνιση και τη διαχείριση των δεδομένων.

Ειδικά διαμορφωμένες οθόνες αποτελούμενες από μεγάλη γκάμα επιλογών και λειτουργιών, παρέχουν τη δυνατότητα της παραμετροποίησης του συστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες και την πολιτική διαχείρισης των χαρτοφυλακίων.

μάθετε περισσότερα...